Etiketten voor rekbare kaften van de Hema


Bij de Action kocht ik voor mijn 13-jarige zoon 4 rekbare kaften.

Maar eenmaal gekaft, kon je natuurlijk niet meer zien welk boek het was. Er blijken speciale etiketten voor elastische kaften te zijn.

Etiketten voor rekbare kaften

Gelukkig wist mijn 15-jarige dochter raad! Zij vertelde dat er etiketten voor rekbare kaften te koop zijn bij de Hema. Ik kocht een setje van 8 etiketten voor 2,50.

Dit zijn textieletiketten die speciaal geschikt zijn voor rekbare kaften.

Eerst vond ik het lastig om de plakstrip er af te krijgen. Maar toen ik eenmaal door had dat die heel dun is, ging het prima. Ook kun je goed op de etiketten schrijven. Al voel je wel dat ze van textiel zijn.

De etiketten voor rekbare kaften na 3 weken gebruik

Na 3 weken gebruik zitten de etiketten nog prima op de rekbare kaft. Mijn zorg was namelijk dat ze zouden los laten. Tot dusver lijkt dat niet te gebeuren.

Rekbare boekenkaften Action

Helaas hebben ze op het moment geen rekbare boekenkaften bij de Action. Ook zijn ze niet te koop via de Action webshop. Je kunt natuurlijk altijd gaan kijken bij je lokale Action, maar de kans is klein dat de Action op dit moment rekbare boekenkaften heeft. De grootste kans heb je aan het eind van de zomervakantie voor de scholen weer beginnen.

Rekbare boekenkaften Hema

Maar bij de Hema kun je wel direct rekbare boekenkaften kopen! Zoals deze set van 3 voor 3,50:

rekbare boekenkaften hema

Of deze stoere met camouflage look:

rekbare kaft

Etiketten Hema

Ook voor etiketten voor rekbare kaften kun je bij de Hema terecht:

Hema etiketten

Deze Hema etiketten zijn van textiel en geschikt voor elastische kaften. Maar de Hema heeft ook gewone, papieren etiketten.

Praktische informatie

Ik vind de prijs van etiketten voor rekbare kaften vriendelijk. Achteraf bezien zijn ze bij de Hema zelfs relatief duur. Hieronder een overzichtje waar je deze etiketten kunt kopen + de prijs.

Ik houd jullie op de hoogte hoe de etiketten zich houden gedurende het schooljaar!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *