De Tuinen: klantenservice review

de tuinen, klantenservice

Ik koop de Argan huidolie die ik gebruik voor mijn pluizige haar altijd bij De Tuinen.

En recent kocht ik er een pakje met haarverf. En toen werd ik heel aangenaam verrast door de hulpvaardigheid en vriendelijkheid van de medewerkers van De Tuinen.Prettige klantenservice in De Tuinen

De mevrouw gaf me goed advies, en ze kwam bovendien over alsof het haar echt wat kon schelen. Want als ze met van die opdringerige verkooppraatjes komen, geloof ik er toch niets meer van. Maar bij deze medewerker van De Tuinen kreeg ik oprecht het gevoel dat ze me wilde helpen om de best mogelijke keuze te maken.

De Tuinen: ook online zeer vriendelijk en behulpzaam!

Ook online werd ik prettig verrast door de klantenservice van De Tuinen. Ik kocht namelijk online twee flesjes Argan huidolie. Daar waren ze namelijk in de aanbieding.

Maar toen het pakje werd bezocht, zaten er allemaal donkere plekken in het karton. De oorzaak kwam ik al snel tegen: één van de doppen van de flesjes was een beetje open gegaan. Daardoor was er olie uitgelekt.

Ik baalde vanwege deze lekkage, want arganolie is niet goedkoop.De Tuinen gemaild met klacht

Dus mailde ik De Tuinen over dit voorval, en dat er olie was weggelekt. Binnen no time kreeg ik een reactie en de belofte dat ze me een nieuw flesje zouden sturen.

Geen gezeur of pogingen om de schuld  bij mij te leggen. Het was werkelijk verrukkelijk. Wat een fantastische service.

Een paar dagen later kreeg ik inderdaad een nieuw flesje Argan olie thuisbezorgd.Conclusie over klantenservice De Tuinen

Ik vind de service van De Tuinen echt een compliment waard. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en ze geven goed advies.

Bedankt!

Lees ook mijn review van groene haarverf van Lunar Tides.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *