Vileda dweil: mop waarmee je het vuil alleen maar rondveegt...

/ 2 comments
Opnieuw loopt een relatie met een dweilsysteem op de klippen. Verleid door de felroze kleur kocht ik een Vileda mop, maar zo gauw ik er mee ging dweilen liet ze haar ware gezicht zien.

Vileda mop: het vuil blijft liggen


En dat was niet fraai, want met de Vileda mop, mop je het vuil alleen maar rond. Hoe ik ook probeerde het vuil weg te moppen, het bleef schaterlachend liggen. Daar krijgt een meisje op een gegeven moment genoeg van. Dus zei ik tegen mijn Vileda mop:

'Het ligt niet aan mij, het ligt aan jou!' 

Ik toog maar weer eens naar de Blokker waar ik met mijn allerlaatste Irischeque een Leifheit Piccolo kocht. Hij was afgeprijsd van 29,95 voor 9,95, dus ik had ook nog dat prettige gevoel van een koopje.


Leifheit Piccolo


Het voordeel van de Leifheit Piccolo is dat hij de vorm van een bezem heeft, en vuil dus wèl wegbezemt.

Vooralsnog zijn we erg gelukkig samen.

Deze post schreef ik zeven jaar geleden in 2009 : ) Inmiddels heb ik alweer een andere dweil.

Wat voor type dweil heb jij?

2 opmerkingen:

  1. Wij denken er over om Laminaat te nemen...hebben jullie dat ook? Kun je dat eigenlijk wel nat afnemen? (Ik zit nog steeds te dubben of het vloerbedekking of laminaat gaat worden..) Ik hoop dat deze schoonmaak hulp je wel blijft bevallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe het met een roze Hema-mop....geen probleem.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.
Back to Top