Wie ben ik?

nicole orriëns

Wie ben ik?

Ik ben Nicole, moeder van vijf kinderen en professioneel blogger.

Ik ben dol op schrijven, en heb er met bloggen mijn werk van gemaakt. Als moeder van vijf kinderen, en hoofdverantwoordelijke voor het huishouden, kom ik voortdurend met allerlei producten in aanraking.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of ik heb er mee te maken. Van kleding tot grasmaaiers, van wasmiddelen tot koperpoets, van auto onderdelen tot mobiele telefoons.

Van consument tot consument


Als consument vind ik het fijn als ik van andere consumenten hoor wat zij van een product vinden. En ik ben vast niet de enige! Daarom ben ik dit blog gestart. Om andere mensen van de informatie te voorzien die ik zelf graag had geweten voordat ik een product kocht ; )

Hoe werkt Review Eerst?


Op Review Eerst vind je in de sidebar links naar andere reviews. Onder andere een link naar mijn blog over hardlopen: Ren mama, ren. Daar vind je veel reviews van producten die met hardlopen te maken hebben. Zoals een hardloop app!

Ook vind je in de sidebar een overzicht van alle producten die ik heb besproken.

Op de hoofdpagina vind je de reviews zelf.

Veel leesplezier gewenst!


1 comments:

Hi, wat een leuke site is dat. Laatst heb ik handcrème gekocht bij de Action en deze beviel zo goed, dat ik er ook een blog over heb geschreven... Goed, verder blog ik op een leuke en gezellige site. Hierbij wil ik je dan ook uitnodigen om een kijkje te nemen. ( Bloggen met bonus, noem ik het altijd) Ik zal hier de review plaatsen van de handcrème: https://yoo.rs/vlindertje73/blog/dit-mag-je-niet-missen-1484227880.html?Ysid=13764 Wat vind je er van?

Groetjes Vlindertje73

REPLY

Review Eerst . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates