Reacties

Groener leven: Groen, groener, groenst. Een jaar lang! — 15 reacties

  1. Ik doe mijn best hier in ons huis. We gaan langzaam elke keer iets groener. Kleine stapjes misschien, maar daarom is het wel overzichtelijker en beter vol te houden.

    Love As alwyas
    Di Mario

  2. Maar niet overal is het zo. Bieb is volgens mij nog niet open. Daar kom ik nooit. Vroeger wel eens gedaan. Voor korte duur voor mij. Bieb is zeker belangrijk. Hopelijk worden dan groener.

  3. Als de dame zo begaan was met groen had ze geen boek moeten uitgeven om eraan te verdienen. Dan had ze haar ervaringen als E-boek ter beschikking gesteld. Twee/drie maanden corona en geen vliegverkeer en minder autogebruik laten de natuur in ene keer opfleuren... Daar kun je over nadenken.

  4. Hm. Ik zal er zeker geen boek over lezen. Ik doe mijn best. Nou ja, een klein beetje dan. Een heel klein beetje want eerlijk gezegd ben ik niet zo bezig met groen leven, hoor. Ik ben een beetje groen-moe, vrees ik.

  5. Het beste is niet meer verdienen dan je nodig hebt. Kan je het overige niet besteden aan iMeuk, auto's of boeken. Ben dus ook al jaren geleden gestopt met betaald werk. En leef al jaren vrijwel op de huidige coronamanier en dat bevalt me prima.

    Deze dame gaat van de opbrengst van het boek waarschijnlijk een dikke SUV kopen. ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder