Footner Exfoliating Socks: Follow up!

In mijn product review van Footner Exfoliating Socks schreef ik dat de Footner Exfoliating Socks hun belofte helemaal niet waar maakten.

Maar, hoewel mijn voeten niet babyzacht zijn geworden, zijn mijn hielkloven na drie weken toch aanzienlijk verbeterd. Ook jullie tips hebben daarbij geholpen: ik heb zo'n 'schaafding' gekocht en daarmee mijn voeten bewerkt. Dankzij dat schaafding liet de dode huid alsnog los.

En daarna had ik een stuk gladdere voeten.

Conclusie

Hoewel de resultaten in eerste instantie zwaar tegenvielen, ben ik na drie weken eigenlijk best tevreden. Zo tevreden zelfs, dat ik ze misschien nog wel een keer zou kopen. Maar dan zou ik denk ik het advies om ze langer te dragen dan het voorgeschreven uurtje toepassen, ik zou ze daarna bewaren in de diepvries zodat ik ze vaker kan gebruiken, en ik zou dus dat schaafding eerder gebruiken.

Kortom, met de Footner Exfoliating Socks worden je voeten wel degelijk zachter, je moet er alleen zelf iets meer voor doen dan de verpakking zegt.
( Hide )
 1. Ik heb ze na je vorige blog ook gekocht en bij mij werkte het na 3 dagen al heel goed. Maar de volgende keer draag ik ze denk ik ook iets langer dan 1 uur. Ik ben ook zeer tevreden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nooit geen last van mijn voeten. Haren wassen met theelepel zuiveringszout in beker water, uitspoelen, wat azijn en klein beetje water en weer uitspoelen. En zeep voor het douchen gebruik ik nooit. Gewoon onder warm water wordt je ook schoon. Deodorant is een beetje zuiveringszout. Scheelt op alle fronten een hoop. En heb ik eens een laagje eelt langs mijn hiel; een stuk schuurpapier. Maar ik doe altijd wel creme op mijn voeten.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op pinterest las ik dat je ze in kan smeren met scheerschuim. Stukje plastic er om en een half uur blijven zitten, Dan afwassen en als het nodig is herhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een slimme tip! Wat doet dat scheerschuim dan precies? Lost het je eelt op? Het is in ieder geval goedkoper dan Footner Exfoliating Socks.

   Verwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo