Kakelbont theepot van Yvon Jaspers

Toen ik het servies van Yvon Jaspers zag vond ik het erg mooi.

Ondanks het feit dat ik een beetje moeite heb met bekende Nederlandersdie ineens van alles kunnen , ongehinderd door enige opleiding of kennis. Ze heeft het servies 'zelf geknutseld'schrijft Jaspers op haar site...

Ik vind zoiets een beetje zuur voor mensen die 4 jaar Kunstacademie of een ontwerpopleiding hebben gevolgd. Dat een bekende Nederlander zo maar even een servies in elkaar knutselt. Maar dit terzijde.

Servies Kakelbont


Yvon Jaspers servies doet de naam eer aan: Kakelbont. Het is een vrolijk uitziend servies. De prijzen zijn vriendelijk, en het was te koop bij Marskramer. Het assortiment is ondertussen behoorlijk uitgedund, en ik heb niet het idee dat het nog wordt bijgemaakt.

De theepot van Kakelbont


Ik vroeg voor Moederdag de theepot van servies Kakelbont! Hij was vriendelijk geprijsd: 16,99.  Toen ik hem kreeg was hij net zo mooi als ik had verwacht. Maar een mooi uiterlijk is ook niet alles. Want in het dagelijks gebruik faalt de theepot van Yvon Jaspers jammerlijk.

Theepot van Yvon Jaspers


In mijn ervaring koelt de thee erg snel af in deze theepot. Nou is dat nog te overkomen, maar het allervervelendste vind ik dat de pot enorm lekt. Het is me nog niet gelukt een kopje thee in te schenken zonder enorm te morsen.

Kijk maar:

Conclusie servies Kakelbont


Het Kakelbont servies van Yvon Jaspers ziet er leuk uit. Ook de prijs is vriendelijk. Maar de theepot kan ik persoonlijk niet aanraden. Hij knoeit namelijk enorm.
( Hide )
 1. Oh das jammer. Ik zag 'm pas nog staan bij de Marskramer bij ons in de buurt. Ben blij dat ik alleen de mokken heb gekocht! Zo'n lekkende pot gebruik je ook niet graag.. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee inderdaad. Hij staat meestal een beetje mooi te zijn in de kast...

   Verwijderen
 2. Jij hebt helemaal gelijk, ik kan mij er ook zo aan ergeren dat er mensen zijn die een opleiding doen en prachtige dingen maken en dat dan een Yvon jaspers langs komt en zegt oo dat kan ik ook wel. Ik persoonlijk vind hem niet eens mooi, en ook nog eens erg duur. Ik raad je de saartje aan van blokker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip mevrouw Williams! Ik ga er zeker kijken.

   Het blijkt maar weer dat een goed servies maken een echt vak is!

   Verwijderen
 3. Bij het ontwerpen van deze theepot valt Yvon dus behoorlijk door de mand als de theepot zo lek is als een mandje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt van die plastik/rubberen? tuitjes die je op de punt van de tuit kunt zetten
  hoop niet dat je hem al hebt weggesmeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie dat je hem online kunt kopen! Maar is hij ook gewoon bij de Blokker te koop denk je? Ik heb geen zin in verzendkosten.

   Verwijderen
 5. Eerlijk gezegd vind ik de ontwerpen van Yvonne niet heel mooi. Over het lekken: ik heb een ivoorwitte theepot van hetzelfde model van VT Wonen. Die lekt ook enorm bij het schenken. Gebruik hem nooit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé, dat is handig! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De wereld draait door kreeg een boete, 50.000 euro, omdat Yvon Jaspers haar servies kwam promoten aldaar. Dat mag niet, alleen niet-commerciële produkten mag. Ik vond het toen al dubieus, ze heeft al zo'n succes met haar boer zoekt vrouw, doet reclame hoeveel meer wil je cashen? En dit alles onder het mom van eenvoudig gebleven. Je hoort het al ik ben geen fan van Yvon. Het irritantste aan haar vind ik haar "enthousiasme" [hysterisch] samen met haar hoge piepstem [nog hysterischer]. Nou dan kijk je toch niet, luister je toch niet. Nee dat doe ik ook niet meer. Er bestaan ook theepotten die niet lekken. Ik heb er een jaren geleden bij de HEMA gekocht. Het ontwerp van Yvons servies is trouwens niet erg origineel, een rechtstreekse kopie van het boerenbontservies.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo