Fietslampjes van de Hema: tiewrap led lights

Nu de dagen korter worden, moeten mijn kinderen weer in het donker naar school fietsen. En dus heb ik altijd een voorraadje fietslampen in huis. Want om de haverklap doen hun fietslampen het weer niet.

Fietslampjes van de Hema


Het lastige met fietslampen is vaak om ze te bevestigen aan de fiets. Daarom was ik blij verrast met de fietslampjes van de Hema. Ze heten tiewrap led lights. Ze zitten aan een soort riempje. Met dat riempje maak je de lampjes makkelijk vast.

Er is een wit lampje, en een rood lampje.

hema tiewrap fietslampje
Fietslampjes van de Hema

De fietslampjes van de Hema in de praktijk


Toen ik ze eerst uit de verpakking haalde, was ik een beetje teleurgesteld. Ze zagen er zo klein uit. Ik kon me niet goed voorstellen dat ze goed licht zouden geven.

Vastmaken gaat inderdaad gemakkelijk


Dit keer was het mijn middelste zoon wiens achterlamp het niet deed. We maakten het rode lampje vast op zijn bagagedrager. Hij brengt wekelijks de wijkkrant rond, en heeft dus enorme fietstassen. We gebruikten de band van die fietstassen om het fietslampje vast te maken. Dat ging net zo gemakkelijk als gehoopt.

Geven ze ook genoeg licht?


Maar het ging me er natuurlijk om dat mijn zoon goed zichtbaar is in het donker! Dus stond ik voor dag en dauw op, om dat te checken. En ik ben blij verrast. Hier onder zie je een foto van de lampjes op 3 meter afstand.

fietslampjes van de Hema
Fietslampjes van de Hema op 3 meter afstand
Mijn zoon heeft er 8 kilometer mee gefietst in een gigantische hoosbij. En het lampje doet het nog steeds. Ze zijn dus waterbestendig.

Praktische informatie over de tiewrap led lights


Deze fietslampjes van de Hema kosten 3,95. Ze zijn 3x5x2 centimeter. Het materiaal is kunststof.

Leestip


Mijn Hema fietstas!


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo