BROS Tablet: Product Review

BROS reep product review
Toen de makers van brosrepen besloten er een hard laagje chocola om heen te doen, heb ik uit protest drie jaar lang geen brosrepen meer gegeten. Want die harde laag chocola verpest het hele brosprincipe!

Maar ja, een mens moet toch wat, en uiteindelijk heb ik ze vergeven. Want een brosreep is een relatief slanke reep. Vergeleken met een Mars verorber je aanzienlijk minder calorieën. En ik eet ze graag.

Dus toen het nieuws binnenkwam dat de brosproducenten een heuse 'brostablet' op de markt brachten, ging mijn hart verwachtingsvol harder kloppen! Overal zocht ik tevergeefs naar deze mysterieuze BROS Tablet, en ik begon net te twijfelen of ik het soms had gedroomd, toen ik ze eindelijk zag liggen bij de Jumbo.

BROS Tablet: vrij groot


Ik vond het mijn plicht als brosreep etende consument, deze tablet aan een nader onderzoek te onderwerpen, en gooide hem in mijn mandje. Vervolgens lag het ding twee weken te verstoffen in de kast, want wat blijkt: je breek zo'n BROS Tablet niet zo maar aan! Hij is best groot, en leent zich dus niet voor een kleine, snelle snack. Ik ben namelijk zo iemand bij wie een consumptie, eenmaal geopend, meteen op moet. Wat dat betreft zijn de brosrepen veel handiger!

Blokjes van de BROs tablet breken scheef af


Maar goed, na een impasse van twee weken, vond ik op een vrijdagavond, dat ik nu best mijn BROS Tablet mocht opeten. Verwachtingsvol opende ik de wikkel, en het moet gezegd: hij zag er lekker uit. De BROS Tablet, bestaat uit blokjes, die je kunt afbreken. Helaas braken ze bij mij steeds scheef af, wat ik een nadeel vond. En om nou helemaal naar de keuken te gaan, om ze met een mes te snijden, zou niet nodig moeten zijn!

Verder hebben ze bij de BROS Tablet, om onbegrijpelijke redenen, nog een extra harde laag chocola toegevoegd! Had ik al gezegd dat ik vind dat die harde laag het hele principe van de Bros reep ondermijnt?!

Conclusie over de BROS tablet


Ik houd het bij de Brosrépen. Daarvan kan ik er makkelijk eentje opeten, en de rest voor een volgende keer bewaren. Ook happen ze lekkerder weg, dan de kleine (scheve) blokjes van de BROS Tablet.

Praktische informatie over e BROS tablet

De BROS Tablet is onder andere verkrijgbaar bij de supermarkt. De consumentenadviesprijs is 0,99 eurocent. Er zitten geen kunstmatige geur-en smaakstoffen in, en één blokje is 26kcal.

Wat is jouw favoriete 'candy bar'?
( Hide )
 1. Aah, een harde laag... Ik miste al die sensatie van 'vroeger'.
  Ik was zo blij toen ze "puur" toevoegde aan het assortiment. Viel tegen, vond ik.
  Ik ga toch voor een stukje pure chocola met hele hazelnoten, jummie.
  En tegenwoordig heb ik de discipline om een paar stukjes te eten en niet de hele reep.... Maar waar die discipline vandaan is gekomen??????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nooit gek geweest op Bros. Lust ze wel, maar als er een schaal met candybars voor me staat zal ik als laatste de Bros of de Milkyway pakken.
  Ik ga voor de nuts of de snicker ;)
  Wel leuk want ik zie gelijk weer de reclame voor me van Adele Bloemendaal en Donald Jones in bad. Bros bros bros bros brossssssss.

  Groetjes Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hè?! Die reclame is bij ook goed blijven hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ga toch echt voor de chocolade van cotedor en dan de pure mmmhhh en niet te vaak want dat is natuurlijk niet goed voor me want bij mij gaat de reep nog steeds in een keer op. Maar vaak deel ik het ook met de rest omdat ik het niet vaak in huis heb en hun ook willen smullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goh, bestaat Bros nog? Ik zie het nooit in de winkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel voor dit duidelijk revieuw. Ik ben dol op de donkerste chocola, die er bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je, nu heb ik meteen weer trek gekregen in bros!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een snicker! En dan het liefst in de thee gedoopt, mmmmm!!!!
  Al is een gefrituurde mars ook wel heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ojaa ik ben ook een Bros eter :) wat leuk ik dacht ik ga eens zien wie vlijtig liesje is en meteen valt de chocolade repen me op ..jaa Bros eet ik heel graag ,hier in Belgie denk ik alleen maar tekoop in Kruitvat ,koop ik regelmatig eens ik wist zelfs niet dat ze in zo'n een grote pakken bestond ...maar ik hou het ook op de repen mooie blog ik kom nog zien :) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. vroeger at ik ook Bros.Heerlijk!!Maarre,hier,overzee, hebben we eer een zusje van,Aero.In puur en melk,al is'ie het lekkerst. En kleintjes,van die eenhaps dingetjes.Kijk maar op CanadaOnly.ca/grocery/chocolateandchocolatebars.
  Zo heerlijk,even na het shoppen voor in de car een beetje suiker he..
  Groet,
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo