Sandwichspread van de C1000 vies

Zelf ben ik er geen fan van: Sandwichspread.

Ik vind het altijd zo stinken! Waarschijnlijk omdat er ei in verwerkt is. Maar de kinderen vinden het lekker, en beleggen er graag hun boterham mee.

Sandwichspread: wat is het?


Sandwichspread is een soort pasta die je op je brood smeert. Het is een pittige, zoutige broodpasta. Dus compleet anders dan bijvoorbeeld chocopasta.

Ingrediënten zijn: wortel, bleekselderij, augurken, paprika en mosterd.

Sandwichspread van de C1000


Om kosten te besparen koop ik meestal een huismerkversie, maar het blijkt dat de huismerkversie van de C1000 een brug te ver is. De kinderen vinden het 'vies' en 'waterig'.

Ik ben verbaasd, want alle andere versies die voorbij zijn gekomen, bijvoorbeeld van de Albert Heijn, Aldi en Jumbo aten ze zonder commentaar.

Namen voor sandwichspread


Ik moet trouwens altijd wel lachen hoe ze een variant verzinnen op de originele productnaam! De C1000 versie heet 'Broodspread'. De Albert Heijn heeft 'Frisse broodspread', de Plus 'Fris broodbeleg', de Coop 'Sandwich salade'.

Houd jij van sandwichspread?
Welke smaak vind je het lekkerste?
En gebruik je een bepaald merk?
( Hide )
 1. Nou ik vind het ook absoluut niet lekker hoor.
  Het schijnt wel goed te zijn voor de lijn?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel af en toek open wij sandwichspread. Alleen Dochter en ik smeren het op brood. Volgensm ij koop ik dan altijd wel de originele....weet het geeneens, want het is alweer een tijdje geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. af en toe koop ik een pot en die gaat met smaak op, huismerk van Deen word hier net zo lekker weggesmikkeld als de echte.Zelf ben ik er niet gek op, maar ik snap wel dat het frisse, licht zurige aspect, op warme dagen wel lekker is als lunch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nooit!
  Het ziet er niet uit....
  Maar dat is heel persoonlijk.
  Je ziet mij ook geen huzarensalade eten of al die andere bakjes met 'prut' die je op toastjes kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sorry, maar deze chemische rommel eet ik echt niet. Ik weet het, smaken verschillen, maar lees het etiket eens ....
  Groet,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik sandwich spread van Heinz - komkommer.
  Nooit puur maar altijd als dun laagje op de kaas.

  Leuk onderwerp eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, die gaat er hier wel door hoor! Meer dan een grote pot per week, maar dan wel uit de koelkast. Ik ben er blij mee, want het is hartig beleg. Inderdaad vinden wij die van de C1000 ook niet lekker (en dat is raar want over het huismerk van de C1000 ben ik over het algemeen beter te spreken dan over dat van de AH). Hij staat dus standaard op ons lijstje bij Albert.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heeeeeeeeeeerlijk juist!
  Maar alleen de echte.. ;)

  Normaal ben ik ook van de huismerken, maar Nutella en Sandwichspread smaken origineel toch gewoon beter

  Ik ben niet zo'n fan van zoet-op-brood, maar probeer ook zo weinig mogelijk zuivel en vlees te eten, dus sandwichspread vind ik een geweldig alternatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze net meegenomen! Zelf eet ik het niet, maar ben benieuwd wat de rest er van vindt! (Ik eet het sowieso niet, dus maakt niet uit of het huismerk is of niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij ons mogen de kinderen eten nooit vies vinden, hooguit niet lekker. Poep is vies maar wat ik op tafel zet niet!:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,
  nou ik moet zeggen , het is al jaren geleden dat ik voor het laatst sandwich spread heb gekocht en gegeten. Ze lusten het hier geen van allen. Ik ben de enige die het eet. Jaren geleden had je een tonijn versie. Ik weet niet of die er nu nog is, maar die vond ik wel lekker.
  Een hele fijne dag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha dat gezichtje van haar spreekt boekdelen.
  Hier geen frisse broodspread, ik vind het ook stinken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier vinden ze alle soorten sandwichspread op overgeefsel (KOTS dus) lijken. Nou kan ik het dus nooit meer eten zonder hier aan te denken (en jullie nu wrsl ook niet meer)....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Als wij sandwichspread kopen, dan ook altijd het huismerk. Dat komt er over het algemeen op neer dat het Jumbo huismerk is. Die vind ik wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hou er zo nu en dan ook wel van, maar een hele pot is mij te veel om in huis te nemen. Jammer dat het allen in de grote (ja.. zelfs de kleine is nog te groot) verpakingen hebben.

  Maar áls ik het dan neem, dan de klassieke op een bruine boterham of de komkommer op een volkoren cracker. Mjammie... dat is me eigenlijk lang gelden... ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb het nog nooit gekocht, geen enkel merk, want ik heb het vroeger ooit 1x gegeten en ik vond het zooo vies, vreselijk. Ik hou van ei, ik hou van allerhande (brood/toast)salades, maar dit vind ik vreselijk. Tenminste, toen. Nooit de neiging gehad om het weer te proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha! Wat een leuk onderwerp!
  Eens in de zoveel jaar koop ik een potje 'origineel' puur vanwege de nostalgie......
  In mijn jeugd logeerde mijn 4 jaar oudere nicht 's zomers bij ons thuis en dan wilde ze altijd zooooo graag 'spulletje', want dat kreeg ze thuis niet. Enne...... 'spulletje' is dus sandwichspread!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik heb eens 1 keer zo'n potje sandwichspread gekocht.
  dat was dus 1 keer teveel.
  wat een vreselijk zure zooi was dat.
  een slok zoetzuur van de zilveruitjes is lekkerder dan dat.

  vind ik trouwens van de meeste maaltijdsalades ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo