Garnier Loving Blends Mythische olijf

Garnier Loving Blends intens voedende shampoo en conditioner Mythische Olijf
Bij de Kruidvat lagen ze in de aanbieding voor 2,- per fles:

Garnier Loving Blends intens voedende shampoo en conditioner Mythische Olijf. Met daaronder 'Voedt intensief tot in de punten voor een teder zacht eindresultaat. En daaronder: 'Gevoelig of zeer droog haar'. En 'Zonder parabenen'.

Als deze shampoo een knappe man was, dan viel ik als een blok voor zijn gladde praatjes en beloftes! En dus kocht ik de shampoo en intens voedende conditioner.

Want van olijf heb ik altijd hoge verwachtingen, en bovendien was dit speciaal voor zeer droog haar. En dat heb ik dus!

Garnier Loving Blends intens voedende shampoo


De shampoo kwam makkelijk uit het flesje. Misschien wel iets te makkelijk, want ik had meteen wel erg veel. Nadat ik het goed had ingemasseerd spoelde ik mijn haar uit. Het zat vol klitten en voelde strak en droog, maar dit was natuurlijk nog maar de shampoo.

Vol goede moed pakte ik de conditioner.

Garnier Loving Blends intens voedende conditioner


Het was erg lastig om de conditioner uit de fles te krijgen! Eigenlijk moest ik met twee handen kracht zetten, maar ja ik had één hand nodig om de conditioner mee op te vangen. Met veel moeite lukte het me om conditioner uit de fles te krijgen.

Ik smeerde flink wat in mijn haar om de klitten er uit te krijgen, en liet het 5 minuten inwerken. Daarna spoelde ik het uit. Mijn haar was daarna redelijk kambaar, maar niet indrukwekkend. Ik heb het wel eens beter gehad met Dove conditioner.

Mijn haar na de behandeling met Garnier Loving Blends Mythische Olijf


Na het wassen smeer ik mijn haar standaard in met Argan olie. Maar zelfs dan nog had ik na 3 dagen alweer heel pluizig haar. Mijn haar voelt gortdroog aan in de punten.

Conclusie over Garnier Loving Blends intens voedende shampoo en conditioner Mythische Olijf


De Garnier Loving Blends mythische olijf shampoo een conditioner maken hun beloftes absoluut niet waar! Mijn haar is er eerder nog droger van geworden, en er zitten best veel klitten in.

De conditioner is bovendien bijna niet uit de fles te krijgen. Dat is heel vervelend onder de douche.

Ik vind deze lijn dus beslist geen aanrader. Heb jij droog en vochtarm haar? Dan is deze shampoo en conditioner NIET de oplossing.

N.B. Wist je dat je voor drogisterij artikelen soms de helft goedkoper uit kunt zijn bij de DM drogist?!

Lees ook mijn review van Botma & van Bennekom haarzeep en mijn review van de shampoo en conditioner van By Linn.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
 1. Okeej bedankt voor de review! Deze moet ik dus vermeiden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geloof dat ik als ik jou was dat lange haar er al lang aan had gegeven! Ik heb ook behoorlijk droog, grijs en pluizig haar, DUS draag ik het kort. En ik gebruik altijd shampoo etc. voor geverfd en beschadigd haar, dat werkt het beste bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het afknippen is geen optie. Dat zegt de kapper ook. Dan kan ik er helemaal niks meer mee.

   Verwijderen
 3. Ik heb van deze lijn de shampoo gebruikt voor snel vet wordend haar, mijn haar was na een halve dag alweer vet. Misschien moeten ze de inhoud verwisselen met deze variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He bah...
  Heb jij weleens homemade haarmaskers geprobeerd? Op pinterest vind je er veel. Olie, ei en honing zijn de basisingrediënten voor een haarmasker voor droog en pluizig haar.

  Zelf ben ik zeer tevreden met de EverPure lijn van L'Oreal zonder sulfaten en gebruik ik een serum voor in de punten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. EverPure klinkt ook zo mooi! Ik vind dat ze altijd enorm veelbelovende productnamen verzinnen.

   Verwijderen
 5. Twee euro is inderdaad niet veel maar leuk toch weer je review. :) Jammer dat de shampoo niet zo mee viel voor je haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nooit een hoge pet opgehad van Garnier spulletjes dus toen ik de eerste alinea van je review las wist ik het al... ;) Ook ik ben altijd en eeuwig op zoek geweest naar dé shampoo. Dan weer een maandje of wat dit, dan weer een maandje of wat dat. Vanaf mijn veertigste werd mijn haar steeds dunner en futlozer en werd de zoektocht alleen maar groter. Tegenwoordig gebruik ik Plantur39, is echt een hele fijne, hij is er voor fijn & breekbaar haar en voor gekleurd & beschadigd haar. Misschien is dat een goeie shampoo voor je?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip. Ik zal eens kijken! Kan ik die gewoon bij de Kruidvat e.d. vinden?

   Verwijderen
 7. Hmm en ik wilde al het masker kopen. Goed om dit te weten, sla m over.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo