Wc-papier dat naar speculaas ruikt

happy end toilet papierWc-papier dat naar speculaas ruikt! Ja, je leest het goed!

Pennymarkt: Happy End toiletpapier

Mijn man kocht in Duitsland bij de Pennymarkt wel heel bijzonder wc-papier. Niet alleen dartelen er rendieren op schaatsen overheen, het ruikt ook nog eens naar speculaas. Het is dan ook de 'Weihnachtsedition'. En het merk is, een beetje dubbelzinnig, Happy End. Voor 8 rollen telde mijn man 1,99 neer.

Ik moet zeggen dat het wel iets gezelligs heeft. En het ruikt ook écht naar speculaas!

Product specificaties


 • 8 rollen met in totaal 150 velletjes toiletpapier
 • Chloorvrij gebleekt

FSC-logo

Er staat een soort boompje op de verpakking. Dat is het logo van FSC: de Forest Stewardship Council. De FSC beschermt bomen en bossen. Alleen als je gecertificeerd bent, mag je dat logo op je product zetten. Ik neem dus aan dat dit toiletpapier op een goede manier is gemaakt.

Zie je de rendieren?

Voor de prijs vind ik het erg leuk en vrolijk toiletpapier!

Lees ook Wc schoonmaken!

Wat hangt er op dit moment bij jou in de wc?
( Hide )
 1. Grappig zeg! En helemaal niet duur. Nu heb ik totiletpapier van Action, 3,99 voor 24 rollen 2-laags. Ook eens ergens gelezen dat die wel oké is. Maar die koop ik niet weer, er zitten spikkeltjes op aan de ene zijde die hard zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet of ik graag mijn achterste af zou vegen met speculaas, maar goed... Hier hangt op het moment superdeluxe dikke Edet. Van een Geld-terug-actie. Normaal gesproken koop ik het altijd van de Action, die spikkeltjes heb ik zelf nog nooit gezien/bemerkt, dus mij bevalt dat prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben hetzelfde papier alleen ruikt het bij ons naar dennebomen :-). Gekocht bij de Kaufland in Duitsland. Hier haal ik altijd het WC papier, in de zomer hebben ze altijd leuke prints (afgelopen zomer geel met visjes of paars met visjes) en kost altijd 1,99 voor 8 rollen, hoewel ik nu nog genoeg edet hebben liggen van een GTA waarbij ik net op tijd was met 5 pakken te nemen, en dat 2x :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal koop ik toiletpapier bij Trekpleister als het in de reclame is. Dan kosten drie pakken samen vijf euro. Nu heb ik toiletpapier van Lidl hangen. Goede kwaliteit maar wel een beetje aan de dure kant. In Duitsland is toiletpapier echt veel voordeliger, tis allen wel wat ver rijden vanaf hier ;-)
  Ik heb papieren zakdoekjes die naar sandelhout ruiken. Ik heb jaren geleden in een wereldwinkel een potje geurpoeder gekocht uit India. Daar leg ik altijd een pakje papieren zakdoekjes tegenaan. Ik ben gek op de geur van sandelhout, en zo'n geurend zakdoekje voelt wel luxe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het printje wel leuk, maar de geur lijkt mij niets om steeds op het toilet te ruiken... Ik gebruik altijd het 3-laags papier van de Aldi, prima papier en heerlijk zacht.
  Duisland is voor ons veel te ver weg, om er boodschappen te gaan doen. Ik woon in het westen, tegen de kust aan ongeveer... Maar als ik eens die kant op kom, dan wil er beslist eens zo'n mooie supermarkt bezoeken...
  Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou zelf geen geurend toiletpapier gebruiken. Ik weet niet wat voor parfum o.i.d. daar allemaal inzit, maar ik gebruik alleen ongekleurd, ongeparfumeerd toiletpapier.
  Thuis gebruik ik helemaal geen papieren toiletpapier, daar heb ik wasbaar toiletpapier van katoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 't moet niet gekker worden hahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier hangt Lidl wc papier 3 laags.
  Ik weet eigenlijk niet echt de prijs maar voor de Lidl ist duur volgens mij.
  Ik haal daar ook mijn keukenrollen, vind ik ook het prettigst.

  Lijkt mij wel heel apart speculaasgeur aan de wc rollen, maar ja ast maar goed afveegt.

  Groet van Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij gebruiken Lidl 4laags, nemen we mee uit Duitsland als we daar in de buurt zijn, want idd voordeliger daar. Vind de rendieren grappig, zou geen geur willen. Toch leuk in deze wintertijd. Ken je trouwens de keukenrollen van de Pennymarkt met halve vellen? 4 rollen voor 1,35 en ik vind ze goed, je hebt niet altijd een heel vel nodig. Voorop staat "kurzblatt abriss" met een verwijzing naar de halve vellen. In NL nog nooit gezien, komt dus ook op voorraad mee.Groetjes, Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik koop nooit keukenpapier. Ik heb gewoon een rol toiletpapier staan. Veel voordeliger.
  Ik maak mijn bril schoon met toiletpapier en later gebruik ik dit papier als keukenpapier. Dus nog hergebruiken ook, al klinkt dat bij toiletpapier wat dubieus ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier gebruiken we altijd 2 laags of was het 3 laags? van de lidl. Dat is heel dun papier maar wel erg sterk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die zijn wel een heel stuk goedkoper dan die van de Pennymarkt! Staat daar ook dat boompje op?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Merk je ook dat je daar dan langer mee doet? Met die superdeluxe Edet? Ik kan me namelijk voorstellen dat je daar veel minder van nodig hebt, en dat je dus langer plezier hebt van een rol.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wc-papier dat naar dennenbomen ruikt! Kostelijk!
  Wat zijn ze daar eigenlijk creatief in, in Duitsland!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een slim idee VeggieMo. Zo maak je je eigen geurige zakdoekjes. Dat kun je waarschijnlijk ook wel doen met wc-papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je ruikt het alleen als je het dichtbij je neus houdt, Mirjam. Het is dus niet zo dat het hele toilet naar speculaas ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heb je dat zelf gemaakt, of kun je dat kopen? En doe je het daarna in een emmer met water? Toen ik katoenen luiers gebruikte deed ik de vieze luiers in een emmer. Maar dat was best vies allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, ik vind het ook echt wel lollig gevonden van de Duitsers!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze werken prima Hilda. Het is fijn toiletpapier.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goh, wat slim om ook halve vellen mogelijk te maken. Ik heb van mijn tante Marietje twee keukenrollen gevonden. Ze vond het echt niet kunnen dat ik dat niet had. Maar ik gebruik het eigenlijk maar weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik koop meestal wc-papier bij Appie, 4 maxirollen, Basic, € 1,69 per pak. Zo'n pak gaat volgens mij ongeveer net zo lang mee als een pak van 8 rollen van Kruidvat dat € 1,99 kost.
  Superdeluxe zacht en dik wc-papier is op zich wel heel fijn maar dat spoelt bij mij thuis nooit zo goed weg. (Of ik gebruik er te veel van, dat kan natuurlijk ook! ;-))

  Wel grappig, speculaas-wc-papier. Ik had er nog nooit van gehoord! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ah wat leuk en ook helemaal niet duur!!!
  Het is dat de kerst voorbij is....even onthouden voor volgend jaar!!!
  Wie weet ruikt het papier dan naar oliebollen!
  Nog de beste wensen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. *bloos* ik had eigenlijk gedacht dat je stukje ging over de merknaam van het papier... Ik wilde eigenlijk niet weten wat er gebeurd als je het gebruikt. Maar het ruikt alleen dus wat anders dan anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hier hangt gewoon wit ongeparfumeerd toiletpapier in de toiletruimte. We kopen de goedkoopste versie van Colruyt (maxi rollen) en zijn tevreden over de kwaliteit. Keukenpapier gebruik ik eigenlijk niet want ik gebruik altijd schotelvodden gerecykleerd van oude lakens, t shirts.... en die vliegen na gebruik mee in de was. Ik heb in de keuken wel een keukenrolhouder hangen maar daar hangen broederlijk naast elkaar twee rollen toiletpapier. Mijn dochter, kleinkinderen, nichtje hebben nooit zakdoeken bij en namen altijd een vel keukenpapier waar ze hun neus eenmaal in snoten en het papier daarna weggooiden. Sinds ik de keukenrol vervangen heb door toiletpapier, neemt bijna niemand een toiletpapier om zijn neus in te snuiten. 't Is nochtans 'ongebruikt' toiletpapier...... Wordt er dan toch eens een papiertje genomen om in te snuiten, dan is het toch kleiner om weg te gooien of een keukenpapier.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 25. http://consumindermuts.blogspot.nl/3 januari 2014 om 20:24

  Hahaha om te brullen dit! Nog nooit van gehoord! Hier hangt gewoon het 3-laags van de Aldi, met blauwe bloemetjes, dat dan weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. voordeelpak van de Jumbo of euroshopper van AH, weet ff niet uit m'n hoofd wat er nu hangt, als het maar werkt en betaalbaar is en je vinger er niet doorheen schiet.
  In mijn vorige woonplaats had ik altijd ongebleekt papier maar dat hebben ze hier niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Haha, ik zie het al voor me: wc-rollen in de speculaaskruiden ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wij hebben het goedkoopste toiletpapier van de supermarkt € 2.09 voor 12 rollen, mooi zat!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Vinden jullie ook dat de keukenrol vergroot wc papier is? Ik probeer meningen te observeren.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo