Ikea Kvart Lampje


In de aanloop naar de verhuizing kochten we bij de Ikea 4 handige (Kvart) lampjes van 3,95 per stuk. Die leken ons zo handig als bedlampje.

Ikea Kvart lampje: kan geen gewone lamp in


Zes weken later wilden we ze in gebruik nemen, en kwamen tot de vervelende ontdekking dat er geen gewone lampen in kunnen! Mijn verontwaardiging is groot: wat stom van Ikea om lampen te verkopen, waarin alleen hun eigen lampjes gedraaid kunnen worden. De laatste keer dat ik bij Ikea was, werd ik helemaal niet goed van de drukte, en besloot daar nóóit meer heen te gaan! Dus hier ben ik niet blij mee.

Het is van Ikea natuurlijk een bijzonder slimme strategie om klanten te dwingen bij hen lampen te kopen. Maar geliefd maken ze zich hier niet mee! Ikea is met deze actie in mijn achting gedaald.

Reacties

No comments yet