Muismat Oosters tapijtje van de Wibra

Soms heb je van die dingen waarvoor je gewoon valt! Je was er niet naar op zoek, maar als je het ziet wil je het hebben.

Dat had ik met deze leuke muismat die lijkt op een Oosters tapijtje.

muismat Oosters tapijtje
Muismat in de vorm van een Oosters tapijtje!

Ik kocht deze leuke muismat in de vorm van een Oosters tapijtje voor 2,49 bij de Wibra. Even ter vergelijking: bij igadgets.be kost zo'n muismatje 12,95.

Financieel was het dus heel voordelig.

Maar werkt de muismat van de Wibra ook goed?

Muismat Oosters Tapijtje Wibra in de praktijk


In de praktijk viel de muismat helaas erg tegen. Ik heb een muis met zo'n rood lampje. En die deed het niet goed op deze muismat. Het tapijtje was als het ware te hoogpolig! Het voelde alsof ik met mijn muis door de stroop ging, en bovendien 'pakte' hij de muis niet goed.

Conclusie


De muismat in de vorm van een Oosters tapijtje van de Wibra voldoet helaas niet goed bij een computer muis die werkt op zo'n lampje. Bovendien beweegt de muis vrij stroef over het kleedje. Dat werkt niet prettig.

Inmiddels heb ik een ander soort muis, en nu werkt het kleedje wel!

Reacties

No comments yet