Smartphone hoesje voor de iPhone4

smartphone hoesje

Op marktplaats kocht ik een iPhone 4. En omdat ik beschadiging wilde voorkomen ging ik op zoek naar een geschikt smartphone hoesje. Ik vond er eentje naar mijn zin bij de Hema. Ik houd erg van bloemetjes, en dus was de keuze vrij gemakkelijk gemaakt.

Maar hoe bevalt dit smartphone hoesje in de praktijk?

Smartphone hoesje voor de iPhone: Look and feel


Ik viel voor de looks van dit smartphone hoesje: het is vrolijk en er staan bloemetjes op. Eigenlijk lijkt mijn smartphone helemaal niet meer op een smartphone door dit hoesje. Het lijkt net een notitieblokje! Toen laatst mijn telefoon ging in mijn tasje, kon mijn man hem dan ook nérgens vinden!

Qua uiterlijk ben ik dus helemaal tevreden.

Product omschrijving


Het smartphone hoesje sluit met een soort magneet, waardoor het lipje altijd netjes blijft zitten. Als je het smartphone hoesje open klapt zie je dat er plek is voor twee pasjes. Erg handig vind ik dat.

iphone hoesje


Aan de zijkant van de smartphone zitten twee openingen:

  1. Een opening voor oortjes
  2. Een opening om het geluid harder en zachter te zetten

Aan de achterkant is het hoesje voorzien van een opening waar de camera zit.

achterkant smartphone

Het smartphone hoesje in de praktijk


Ik gebruik mijn smartphone meestal tijdens het hardlopen om muziek te luisteren. Ik heb helaas gemerkt dat dit model hoesje dan niet ideaal is. Want als ik een nummer wil overslaan moet ik het hoesje telkens open doen, om er bij te kunnen. Een hoesje waarbij het scherm vrij blijft is voor hardlopers dus handiger.

Ook kan het opengeslagen hoesje voor de camera zitten, waardoor je per ongeluk de binnenkant van het hoesje fotografeert... Daar moet je dus wel even op letten.

Maar qua bescherming ben ik erg tevreden. Ik heb het gevoel dat mijn smartphone veilig en stevig opgeborgen is. Mocht hij vallen dan verwacht ik geen of weinig schade. En dat was ook de belangrijkste reden om dit smartphone hoesje te kopen.

Conclusie over het smartphone hoesje voor de iPhone 4 van de Hema


Ik ben tevreden over dit smartphone hoesje. Mijn enige minpunt is dat dit modél hoesje niet zo handig is voor tijdens het hardlopen.

Praktische informatie


Ik betaalde 12,95 voor dit smartphone hoesje bij de Hema. Ik kocht een hoesje voor een iPhone 4. iPhone 6 hoesjes, voor het nieuwste model iPhone, kun je ook wel bij de Hema vinden. Maar op bijvoorbeeld gsmpunt.nl vind je een uitgebreider aanbod. Ook vind je daar hoesjes voor andere types smartphones. Zoals de Samsung.

iPhone4 hoesjes steeds lastiger te vinden


N.B Het wordt steeds lastiger om smartphone hoesjes voor de iPhone4 te vinden helaas. Dat komt omdat er ondertussen alweer nieuwere modellen iPhones op de markt zijn. Bij de Hema kun je nu bijvoorbeeld al niet meer terecht voor een iPhone4 hoesje. Bij de Action vind je ze nog wel.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
  1. Ik was op zoek naar dat hd action cam kruidvat voor een lange tijd maar kon dat niet betalen. Maar nu heb ik genoeg geld om dat te kopen en daarom ga ik dat kopen van een betrouwbare online pagina die het snel kan leveren. Omdat ik op vakantie ga.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo