Tosti-apparaten

tosti apparaat
Platgedrukte tosti'sDe meeste tosti-apparaten, drukken de boterhammen heel erg plat. Tosti's uit dergelijke ijzers, komen er in zeer beklemde toestand uit. Zelfs al hebben ze de vorm van een schelp, toch vind ik ze niet zo lekker.

Tosti apparaten zijn lastig schoon te makenEen ander nadeel van dergelijke tosti-apparaten vind ik, dat ze lastig schoon te maken zijn. De kaas smelt vaak over het hele bakvlak, en laat zich moeizaam verwijderen.

Maar het allervelendste van deze tosti-apparaten vind ik, dat de tosti's die er uit komen, in de verste verte niet lijken op de heerlijke tosti's die ze je in restaurants voorschotelen. En omdat ik die veel te duur vind, wil ik ze gewoon zelf kunnen maken!


Tosti apparaat dat restaurantwaardige tosti's maakt: Tefal Delfino


Gelukkig heb ik een goede manier gevonden om restaurantwaardige tosti's thuis te fabriceren, met behulp van de Tefal Delfino. Dit is een broodrooster, met ruimte voor twee boterhammen per gleuf. De boterhammen worden niet geplet, maar wel prettig geroosterd. Je kunt er ruim kaas, en eventueel ham tussen doen, en krijgt dan een uitstekende tosti.

Ook tosti Hawaii met dit tosti apparaat


Ook liefhebbers van een tosti Hawaii komen aan hun trekken. Verwarm in een steelpannetje, of met de magnetron een ananasschijf, en leg die op je tosti. Ik kan erg genieten van mijn luxe tosti-hawaii en haal nu definitief mijn neus op voor (te) dure restaurant tosti's!

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo