Theelepeltjes van Janneke Brinkman met bloemen

Van een vriendin kreeg ik een setje met twee prachtige thee lepeltjes van Janneke Brinkman.

Ik vond ze zo mooi dat ik er nog een setjes van twee bij kocht, zodat ik ze alle vier had. Dat was overigens bij de Blokker.

Het zijn lepeltjes met aan het uiteinde een plaatje van een bloem.

lepeltjes met bloemen Marjolein Bastin


Maar helaas is de kwaliteit van de theelepeltjes van Janneke Brinkman slecht gebleken! Eén voor één lieten de bloemenplaatjes los. Ze bleken te zijn vastgelijmd. En die lijm bleek niet bestand tegen dagelijks gebruik.

Janneke Brinkman theelepeltjes na gebruik


Nu zien mijn lepeltjes van Janneke Brinkman er zo uit:


Op één lepeltje zit nog wat van de lijm. Het vierde lepeltjes ben ik kwijt. Maar dat heeft meer met mijn slordigheid te maken dan met de kwaliteit van de lepeltjes natuurlijk.

Conclusie over theelepeltjes Janneke Brinkman


Hoewel de theelepeltjes van Janneke Brinman er erg leuk uit zien, zijn ze niet bestand tegen intensief gebruik. Ik heb ze ook gewoon in de afwasmachine gedaan. Mogelijk zou het beter zijn gegaan als ik ze met de hand had afgewassen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo