Maxi Cosi met Familyfix

Sjouke schreef op haar blog Niet dromen maar doen over haar ervaringen met een autostoeltje van Maxi Cosi met FamilyFix.

Maxi Cosi met FamilyFix


De FamilyFix is een basis. Daarop klik je vervolgens een autostoeltje voor baby's. En als je kind groter wordt, een grotere stoel. Het grote voordeel van dit systeem is dat je het autostoeltje niet met autogordels hoeft vast te zetten.

Toen mijn kinderen klein waren bestond de FamilyFix nog niet. En ik herinner me nog het gedoe met autogordels! Wij hadden een babystoeltje van Easybob. En elke keer moest je dat stoeltje met gordels vastzetten.

De FamilyFix gaat piepen als je het autostoeltje goed het bevestigd op de FamilyFix. Zo weet je zeker het stoeltje stevig vast zit.

maxi cosi met familyfix
Het systeem in actie! Links een babystoeltje op de FamilyFix. Rechts een peuterstoeltje op de FamilyFix


Na anderhalf jaar probleem met de FamilyFix


Maar na anderhalf jaar, blééf de FamilyFix maar piepen bij Sjouke. Hoewel de garantieperiode voorbij was, bood Maxi Cosi toch aan het gratis te repareren. Tot twee keer toe. Prima klantenservice dus!

Maar is het probleem nu opgelost?

Lees Sjouke's review.


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo