ZenZation Foaming shower gel

Zen Nation Foaming shower gel

Mijn jongste dochter heeft een bijbaantje in een pannenkoekenhuis. In haar kerstpakket zat een bus met ZenZation Foaming shower gel.

Ze gaf hem gul aan mij.

En hoewel ik na het debacle met de Kneipp shower foam niet meer zo enthousiast ben over dit type doucheverzorging, besloot ik het te proberen.


ZenZation Foaming Shower Gel


Net als de Kneipp shower foam is de Zenzation foaming shower gel verpakt in zo'n soort deodorant bus. Een korte zoektocht op Google leert me dat deze ZenZation foaming shower gel wordt verkocht bij de Action voor 1,99.


De ingrediënten van ZenZation Foaming Shower Gel


Net als bij de Kneipp shower foam is de lijst met ingrediënten ingewikkeld en lang. Hier onder een foto van de ingrediënten:

zen nation foaming shower gel

Mijn ervaringen met Zenzation Foaming Shower Gel


Toen ik het spul er de eerste keer uitspoot was ik verbaasd. Want anders dan de Kneipp douche foam, komt de ZenZation Foaming Shower Gel er uit als een doorzichtige gel. Wat dat betreft klopt de naam dus goed.

Na ongeveer 5 tellen wordt die gel wit en gaat hij meer op schuim lijken. Anders dan bij de Kneipp foam spuit het dus niet zo wild uit de bus. En dat vind ik een pluspunt voor ZenZation.

Qua geur en gebruik vind de ZenZation Foaming Shower Gel heel gewoon. Niet vervelend, maar ook niet heel goed.

Ik zou het niet gaan kopen. Maar als ik het cadeau zou krijgen, zou ik het wel gebruiken.


Mijn conclusie over de ZenZation Foaming Shower Gel


De ZenZatio Foaming Shower Gel is prima spul voor de prijs van maar 1,99. Het grote voordeel vind ik dat je er veel zuiniger mee kunt doen: het spuit er niet als een wilde uit zoals de Kneipp douche foam.

Ik geef dit product een 7.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
 1. Deze kende ik niet, maar ik ben nu wel even benieuwd naar je review over de Kneipp, aangezien ik die nét in de douche heb staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Nicole,
  Als je dit product beoordeelt en namen noemt zoals Kneipp douche foam, kun je toch ook gewoon ZenZation schrijven (de verbastering van sensation)?
  Harm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk. Ik schaam me diep. Mijn hoofd had er nation gemaakt. Ik heb het meteen verbeterd.

   Verwijderen
 3. Haha! De verpakking ziet er inderdaad gesofisticeerd uit! Gewoon bij de action te vinden? Cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou al afknappen op de verpakking, maar goed, never judge a book by its cover. Ik zou het wel testen in ieder geval, zeker voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. After the definition of is complete, consumers can pick to refinance the money or begin paying off the principal balance. canada mortgage calculator B2B Bank cannot be held responsible for your accuracy of the calculations performed or perhaps the amounts indicated. canada mortgage calculator

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo