Greenspeed dweil van thuisschoonmaken: goed service

Greenspeed Sprenkler Dweilssysteem
Hoera! Mijn nieuwe dweil is bezorgd!

Ik ben een groot fan van het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem. Het idee is dat je nooit meer een andere dweil wilt kopen!

Greenspeed Sprenkler Dweilssysteem: geen sopje nodig


Het is een namelijk een systeem waarbij je geen sopje hoeft te maken. Je doet water in de de steel, en dweilen maar. Dat maakt deze dweil heel laagdrempelig. Ik pak hem er elke ochtend even bij, en haal hem over de keukenvloer.

Greenspeed Sprenkler Dweilssysteem: stok kapot


Dus toen de stok stuk ging, baalde ik als een stekker. Omdat ik de dweil nieuw had gekocht in juni 2017 besloot ik er een berichtje aan te wagen naar de klantenservice van thuisschoonmaken.nl. Bovendien maakte ik een foto van de kapotte dweil, om het probleem te illustreren.

Greenspeed Sprenkler Dweilssysteem

Ik kreeg dezelfde dag nog antwoord! Ze maakten hun excuses en meldden dat dat ze meteen een nieuwe dweil naar zouden toesturen.

En dat deden ze inderdaad.

Nu kan ik weer dagelijks mijn Greenspeed dweil gebruiken.

Dankjewel voor de supergoede klantenservice thuisschoonmaken.nl!

Praktische informatie over het Greenspeed Sprenkler Dweilssysteem


Het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem is voor 74,95 te koop bij thuisschoonmaken.nl. Dat is niet goedkoop. Vandaar ook mijn schrik toen hij stuk ging. Maar deze dweil is de prijs beslist waard.

En dankzij de goede klantenservice kan ik hem dan ook van harte aanraden.

Wil jij hulp om je huishouden netjes op orde te krijgen? Denk dan eens aan FlyLady!

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
  1. Ik had eens gekeken op thuisschoonmaken.nl en ik was benieuwd of je ook meerdere producten gebruikt zoals wonderdoekjes, rag of afsofsystemen..zelf ben ik fan van jemako. Maar de doekjes en producten zijn bij Thuisschoonmaken goedkoper..

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo