Reviews van producten en diensten die je kunt vertrouwen! Van een moeder zoals jij.

Search

Schoolbord folie van de Action

schoolbord folie action
Mijn jongste dochter kocht bij Ikea een simpele witte kledingkast. En vervolgens plakte ze er schoolbord folie van de Action op.

Hieronder een review van de schoolbord folie van de Action.

Schoolbord folie Action


De schoolbord folie van de Action kostte 2,-. Voor twee kastdeuren had mijn dochter 2 rollen schoolbord folie nodig.

Er stonden geen instructies op de rollen, maar dat was ook niet nodig. De achterkant van de schoolbord folie is voorzien van een beschermende papierlaag met daarop ruitjes. Die maken het makkelijker om netjes en recht te knippen en te bepalen hoeveel je nodig hebt.

Schoolbord folie van de Action

Schoolbord folie van de Action

30 minuten, 2 kastdeurtjes beplakt met schoolbord folie Action


Het kostte mijn dochter ongeveer 30 minuten om twee kastdeurtjes met de schoolbord folie te beplakken. De tweede deur ging een stuk sneller en makkelijker dan de eerste deur. Oefening baart dus duidelijk kunst.

Luchtbellen weghalen tijdens het plakken van de schoolbord folie


Het grootste probleem waar mijn dochter aanliep waren de luchtbellen onder het schoolbord folie. Mijn dochter haalde de bubbels er telkens meteen uit met behulp van een bankpasje tijdens het plakken.

Ze beplakte dus niet eerst de hele deur met schoolbord folie, en haalde niet pas daarna de bubbels er uit. Dat deed ze tijdens het plakken.

Schoolbord folie van de Action en krijt


In mijn ervaring werkt een schoolbord soms niet goed. Dan wil je er iets opschrijven met een krijtje, maar 'pakt' het krijt als het ware niet goed.

Belangrijk: de schoolbord folie van de Action werkt goed met de bijgeleverde krijtjes! Maar, de losse krijtjes ad 0,30 cent die mijn dochter er bij kocht werkten niet!
Hieronder het resultaat halverwege:
Schoolbord folie van de Action

Conclusie over schoolbord folie van de Action


Mijn dochter is tevreden over de schoolbord folie van de Action. Ze zou het nog wel een keer kopen. Elders betaal je volgens haar minstens 10 euro voor een rol schoolbord folie. Ze vindt de prijs -kwaliteit verhouding van de schoolbord folie van de Action dus goed.

Maar het is dus wel belangrijk om de juiste krijtjes te gebruiken.

Praktische informatie over schoolbord folie van de Action


De schoolbord folie van de Action is te koop bij.... de Action!

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!