Wenkbrauwverf van Kruidvat: Kruidvat Brown Eyelash & Eyebrow Colour

Wenkbrauwverf Kruidvat: review

Soms ga ik naar de kapper om mijn wenkbrauwen te laten epileren en verven. Maar daar heb ik niet altijd zin in. Of ik heb er het geld niet voor over. Wenkbrauwen epileren en verven kost toch al gauw zo'n 19 euro. Daarom verf ik mijn wenkbrauwen ook regelmatig met de wenkbrauwverf van Swiss O-Par.

Maar laatst wilde ik het kopen bij de Kruidvat, en daar hadden ze Swiss O-Par helaas niet. Wel hadden ze wenkbrauwverf van het Kruidvat huismerk. Ik besloot dat dan maar te proberen. Ook omdat het voor 4,99 veel goedkoper is dan de wenkbrauwverf van Swiss O-Par.

Hieronder mijn review van de wenkbrauwverf van de Kruidvat.

Wenkbrauwverf Kruidvat: Kruidvat Brown Eyelash & Eyebrow Colour


Het doosje met wenkbrauwverf van Kruidvat bevat:

  • Borsteltje
  • Twee wattenstaafjes
  • Kleurgel
  • Vloeistof
  • Papieren beschermlaagje

Qua inhoud prima dus.

Wenkbrauwverf Kruidvat Brown Eyelash & Eybrow Colour

Kruidvat Brown Eyelash & Eyebrow Colour: in de praktijk


De wenkbrauwverf van Kruidvat is makkelijk toe te passen op de wenkbrauwen. Dat is het probleem dus niet. Maar wat ik wel een probleem vond is dat de kleur amper te zien was. Mijn jongste dochter heeft de wenkbrauwverf voor me aangebracht. Met Swiss-o-Par gaat dat altijd prima. Maar de wenkbrauwverf van Kruidvat had amper effect. Van narigheid hebben we de verf nog een keer aangebracht. Maar het effect bleef amper zichtbaar.

Een tweede tegenvaller is dat het niet lang blijft zitten. Op de verpakking staat dat de wenkbrauwverf van de Kruidvat 6 weken blijft zitten! Maar daar was in ieder geval bij mij geen sprake van. Sowieso zag je het amper, maar ik zou zeggen dat na 1 week het effect helemaal weg was. Even ter informatie: ik douche dagelijks, maar gebruik geen reinigingsproducten voor mijn gezicht.

Mijn conclusie over de wenkbrauwverf van de Kruidvat Brown Eyelash & Eyebrow Colour


Ik raad de wenkbrauwverf van de Kruidvat Brown Eyelash & Eyebrow Colour af! Je ziet het amper, en het blijft maar kort zitten. Het enige positieve aan deze wenkbrauwverf vind ik de prijs: 4,99. Dat is echt niet duur.

Maar goed, dan heb je dus wel een product waar je niets aan hebt. In die zin is het dus alsnog duur.
Kruidvat wenkbrauwverf
4,99 bij de Kruidvat geen aanrader
De volgende keer koop ik gewoon weer Swiss O-Par.

N.B. Bij de DM drogist in Duitsland is Swiss O-par maar liefst de helft goedkoper!

Praktisch punt over Swiss O-Par wenkbrauwverf


Online kun je overigens wel Swiss O-Par wenkbrauwverf bestellen bij Kruidvat voor 13,99. Maar het voordeligst ben je uit bij de-drogisterij.nl met 10,77. Hoewel daar nog wel de verzendkosten bij komen.

Wat zijn jouw ervaringen met wenkbrauwverf?

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo