Chocotelegram Hallmark

Hallmark chocogram
Een tijdje terug stuurde ik iemand via Hallmark een kaart en chocoladeletters die een bedankje spelden, een zogenoemd chocotelegram.

Helaas niet op tijd bezorgd


Hallmark beloofde op de site dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Maar een week ging voorbij, en het was nog steeds niet aangekomen. Erg vervelend, want ik had juist van Hallmark gebruik gemaakt omdat ik dacht dat zij heel betrouwbaar waren in hun bezorging. Uiteindelijk heb ik de bestelling opnieuw moeten plaatsen, en is het goed gekomen.

Reactie Hallmark


Hallmark heeft zeker wel geprobeerd om het goed te maken. Ik kreeg van hen een kartonnen doos voor tissues. In eerste instantie vond ik het een stom ding. 'Wat moet ik met zo'n doos?!' vroeg ik me af. Maar hij blijkt eigenlijk toch wel handig. Als ik nu goedkope tissues koop bij de Wibra, lijkt het toch nog heel mooi in de doos van Hallmark.

Mijn conclusie over Hallmark


Hallmark was klantvriendelijk toen mijn bestelling niet conform hun belofte op tijd aankwam. Om het goed te maken kreeg ik een mooie doos voor tissues. Maar toch merk ik dat ik nu minder snel bij hen een bestelling doe, als ik wil dat het de volgende dag aankomt. Hoewel het misschien puur toeval was, en een kwestie van pech, heeft het mijn vertrouwen een beetje beschadigd. Ondanks het goedmakertje.

Maar goed, wel keurig afgehandeld.

Zie ook mijn review van Hallmark kaartjes versus Greetz en Kaartje2go.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo