Trixie Dog Activity Gamble Box

dog activity gamble box
Sinds we een hond hebben, ben ik gevoelig geworden voor hondenspeeltjes. In eerste instantie kocht ik een plastic hamburger bij de Action. Maar die had onze Trixie binnen een dag kapot gebeten.

Geschrokken ging ik naar een echte dierenwinkel, Menno's Dierenwereld, om daar een betere kwaliteit hondenspeeltje te kopen. Zo'n speeltje kost rond de 2,-.

Maar toen ik de dierenwinkel verliet, was dat met een dure hondenpuzzel t.w.v. 17,95... Of om precies te zijn: het was een Trixie Dog Activity Gamble Box!

Ik bedoel maar: het speeltje heet zelfs hetzelfde als ons hondje!

Trixie Dog Activity Gamble Box


De Dog Activity Gamble Box die ik kocht bestaat uit drie onderdelen. In het middel zit een uitsparing met een soort dekseltje. En aan twee zijkanten zitten twee laatjes. Het idee is dat je ergens iets lekkers
in doet. En je hond moet dan gaan zoeken, en vervolgens de deksel optillen of het laatje openen.

'Ons hondje is niet zo slim hoor,' zei ik bezorgd tegen de verkoper.
'Oh u zult staan te kijken hoe snel ze het door heeft,' verzekerde de verkoper mij.

Er waren ook nog veel mooiere houten puzzels. Maar die hadden geen handige anti-slip onderkant. En volgens de verkoper was dat wel handig. Daarom besloot ik de Dog Activity Gamble Box te nemen.

Trixie en de Trixie Dog Activity Gamble Box


In eerste instantie snapte Trixie er niet zo veel van. We moesten haar echt leren wat de bedoeling was. Maar inmiddels slaat ze met een nonchalant gebaar van haar pootje zo het dekseltje van de doos, zodat ze een korstje brood kan eten. Want daar is ze dol op.

Het is echt superleuk om te zien. De laatjes vind ze iets moeilijker, maar kan ze ook. Ik had gedacht dat ze het dekseltje met haar mond zou oppakken, maar ze gebruikt hier voor dus haar poot.

dog activity gamble box
Hier maakt Trixie de puzzel open!

Conclusie over de Trixie Dog Activity Gamble Box


Ondanks de pittige aanschafprijs, en het feit dat het een beetje een impulsaankoop was, ben ik erg blij met de Dog Activity Gamble Box. Onze hond Trixie beleeft er veel plezier aan, en hoewel ze niet superslim is, kan ze het nu heel goed. Als baasje vind ik het erg leuk om te zien hoe goed ze er is in geworden.

Online is de Dog Activity Gamble box voor maar 13,95 te koop bij Petsvalley. Maar daar komen dan nog weer 5,- verzendkosten bij. Dus uiteindelijk was ik gelukkig toch niet duurder uit bij Menno's Dierenwereld.

Trixie Dog Activity Gamble Box in actie


In onderstaand filmpje wordt de Dog Activity Gamble Box gedemonstreerd! Hoewel de hond in dit filmpje wel haar snuit gebruikt!

 

Lees ook mijn post over een puppy zindelijk maken!

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo