WC-Eend toiletblok 5-in-1 review van de geur

Als ik ergens op bezoek ben, dan wordt ik bijna altijd aangenaam verrast door hoe lekker de wc ruikt. Ik wil ook zo'n wc die permanent naar potpourri ruikt, maar hoewel de wc schoonmaken dagelijks gebeurt bij ons thuis, valt het niet mee om die lekkere geur te pakken te krijgen. Mijn meest recente poging tot een lekker ruikende wc was de aanschaf van een WC-Eend toiletblok 5-in-1.

Hieronder mijn review van dit toiletblok.

N.B. Lees ook mijn post over Dasty, de ontvetter van de Wibra!

WC-Eend toiletblok 5-in-1


Ik kocht het WC-eend toiletblok voor 1,29 bij de Action. Het toiletblok belooft het volgende:

 • Reinigt en verfrist 
 • Voorkomt kalkaanslag 
 • Met bleekmiddel 
 • Dit 5-in-1 toiletblok van WC-Eend zorgt voor een extra schoon en fris toilet na iedere spoelbeurt.

Het WC-Eend toiletblok heeft amper geur helaas


Klinkt goed, vind je ook niet? Maar helaas, het effect valt me erg tegen. Alleen als ik mijn neus direct bij het toiletblok houd, dat nu in de wc hangt, ruik ik iets. Het WC-Eend toiletblok zorgt dus helaas niet voor een algemene prettige geur in de wc. De belofte van het voorkomen van kalkaanslag, vind ik lastig om te controleren dus daar doe ik geen uitspraken over.


Mijn conclusie over het WC-Eend toilet blok 5-in-1


Hoewel ik niet uitsluit dat het WC-Eend toiletblok 5-in-1 de wc schoner maakt, doet het weinig voor een lekkere geur. Je ruikt het amper. Dus als je een toiletblok zoekt voor een lekker ruikende wc, dan kan ik dit toiletblok helaas niet aanraden.

Weet iemand een toiletblok dat wél voor een lekkere geur in de wc zorgt?


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
 1. De meeste vind ik juist stinken, van mij mag hij z'n werk doen zonder dat ik dat ruik. Ik heb ook een spuitbus die niet zo erg ruikt van de ACTION.
  Net zoals deodorant die kunnen ook zo chemisch ruiken, gelukkig maak ik hem zelf en die rukt niet maar werkt wel.
  kORTOM IK HOU NIET VAN DIE OVERDREVEN "Lekkere" luchtjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het moet inderdaad ook weer niet té zijn, Lot. Dat is waar, maar gewoon een lekker geurtje vind ik wel wat.

   Verwijderen
 2. Nope. Ik koop soms van die geurstokjes. En dan die soort die ruikt naar fresh linnen. Dat vind ik zó lekker! Maar jeetje, zo’n vaasje met stokjes kost gewoon € 5,-! Dat vind ik dus echt te duur. Ik bedenk me nu.... wat als ik nu wasmiddel (met wat water) in zo’n leeg vaasje doe?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n vaasje met geurstokjes kocht ik recent ook bij de Action, maar dat 'doet' eigenlijk niets... Vijf euro vind ik ook best duur.

   Verwijderen
 3. Verkrijg je die lekkere geur niet door allerlei zeepjes en dergelijke?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm, daar zeg je me wat John. Die methode heb ik nog niet geprobeerd, maar wie weet werkt dat inderdaad.

   Verwijderen
 4. Koop een flesje olie (bijvoorbeeld lavendelolie bij de Tuinen) doe wat op een (1/2) wattenschijfje en doe dit aan de binnenzijde van de wc-rol. Lekker en niet chemisch. Dezelfde tip kun je doen met je stofzuiger: watje besprenkelen met olie en opzuigen en na een tijdje herhalen. De geurstokjes van Bolsius (Kruidvat) ruiken wel lekker en zijn vaak in de aanbieding 1+1 verder natuurlijk die van Rituals maar die zijn wel erg duur...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo