Reviews van producten en diensten die je kunt vertrouwen! Van een moeder zoals jij.

Search

Review airconditioning van Fujitsu voor zolderkamer


Ik heb altijd geprobeerd met ventilatoren en andere hulpmiddelen onze slaapkamer koeler te maken. En zelfs een ventilator van Big Bazar is beter dan niets. Op z'n minst biedt hij een briesje, en houdt hij irritante muggen op een afstand.

Verkoeling met een airconditioner


Maar na de tropisch hete zomer van vorig jaar, besloot ik dat het tijd was voor het echte werk: een airconditioning. Want een zolderkamer, met maar 1 raam, waar de hele dag de zon op staat te bakken krijg je echt niet meer koel. Geloof me, ik heb het echt geprobeerd! Want zo'n airconditioning is een hele uitgaven tenslotte. Met een ventilator ben je veel voordeliger uit.

Airco Fujitsu gekocht


Via het bedrijf dat ook altijd onze cv-ketel controleert, kochten we een airco. Zij adviseerden het merk Fujitsu.

Een binnenunit + een buitenunit + elektra-aansluiting kostten ons in totaal 1839,20
Voor foto's van de Fujitsu airco verwijs ik je graag naar mijn blogpost Vaste airco in huis op mijn blog Huisvlijt.

Onze ervaringen met de airco Fujitsu


Hoewel het buiten nog niet langdurig tropisch warm is geweest, werd het in onze slaapkamer al behoorlijk warm. Dat was dus een mooie aanleiding om de airco van Fujitsu uit te proberen. De bediening bleek in ieder geval supereenvoudig. Er zit een afstandsbediening bij, en ik hoefde alleen maar op het aan knopje te drukken, en hij ging keurig aan.

Eerst zacht zoemend geluid, daarna harder


In eerste instantie maakt de airco een zacht zoemend geluid, maar na een paar minuten wordt het geluid harder en gaat hij echt hard aan het werk. En de airco werkt! Binnen no time voel je de verkoeling. Het is werkelijk geweldig.

Hieronder een filmpje van de airco terwijl hij aan staat.


Mijn conclusie over de Fujitsu airconditioner


De airco van Fujitsu was een grote uitgave, maar ik ben heel blij dat we de stap hebben genomen. Deze zomer zal ik gewoon kunnen slapen, hoe heet het buiten ook wordt. Hij doet precies wat ik wilde: hij koelt onze slaapkamer af tot normale temperaturen, en het geluid dat hij maakt is prima te doen.

Dat vind ik het geld meer dan waard. Ik vind het dus een goede aankoop.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!