Wc blok blauw water van de Jumbo

wc blok

Onveranderd blijf ik op zoek naar dat magische hulpmiddel dat ervoor zorgt dat mijn wc altijd fris en fruitig ruikt.

De wc schoonmaken doe ik dagelijks, maar toch gaat het in de loop van de dag minder goed ruiken

Ik besloot daarom een wc blok blauw water van de Jumbo te proberen.

Hieronder mijn ervaringen.

Wc blok blauw water van de Jumbo

Het wc blok blauw water van de Jumbo belooft:

'Voorziet je WC van reinigen blauw spoelwater.' 

Het heeft volgens de verpakking een 'marinegeur.' Dat klinkt goed, hoewel ik geen idee heb hoe een marinegeur ruikt. Maar het klinkt wel fris.

Op de achterkant staan de ingrediënten:

Bevat onder andere:


 • anionogene oppervlakteactieve stoffen 15%-30% 
 • niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5 alcohol="" br="" parfum=""><5%
 • parfum  

Bevat ook: Sodium C14-C16 olefin sulfonate en Sodium dodecyl benzene sulfonate

Wc blok in de praktijk

Het wc blok ophangen gaat prima

Het wc blok blauw water was makkelijk in de wc te hangen. Dat is niet bij elk wc blok het geval namelijk. Ik heb zelfs wel eens per ongeluk het hengeltje gebroken in een poging het in de wc-bril te hangen. Je moet het vaak een beetje lostrekken om het blok op te kunnen hangen. En in slechte gevallen breekt het. Maar bij dit wc blog ging dat gelukkig prima.

De geur van het wc blok blauw water

De belangrijkste reden voor mij om een wc blok te kopen is meestal de belofte van telkens een fijne en frisse geur in het toilet. Meestal valt dit erg tegen. De geur van zo'n toiletblok is bij mij tenminste meestal maar een paar dagen merkbaar. Daarna valt het weg.

Ook de geur van het wc blog blauw water vind ik niet echt goed merkbaar. Het zorgt er in ieder geval niet voor dat de wc de hele dag door lekker ruikt.

Blauw water

Wel heb ik de hele dag door blauw water! Elke keer dat je doortrekt, en ook tussendoor, komt er blauw water uit het toiletblok. Daardoor oogt het in ieder geval alsof iemand het toilet recent heeft schoongemaakt.

Mijn conclusie over het wc blok blauw water van de Jumbo

Ook al valt dit wc blok mij qua geur een beetje tegen, het maakt wel de belofte van blauw water meer dan waar. Het hangt inmiddels 4 weken in het toilet, en het zit nog goed vol.

Voor een lekker ruikende potpourri wc doet het wc blok niet zoveel als ik had gehoopt, maar het geeft wel een schone blik.

Leestips: WC Eend Fresh strips en mijn Toilet tapes review!

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
 1. Mijn bejaarde buurvrouw wilde graag naar de Huishoudbeurs dus ik ging maar mee. We kwamen bij een stand met toiletblokjes en de buurvrouw dook enthousiast tussen de rekken. Ik bleef buiten en de verkoper kwam bij me staan met de vraag waarom ik niet ook ging kijken. Mijn stokpaardje ging compleet los 🤣 en ik heb die man een verhandeling gegeven over de onzinnigheid, de milieuvervuiling, de kosten en de volksverlakkerij van zijn product. Denk dat hij heel blij was toen de buurvrouw met haar gevulde tasje naar buiten kwam. Zomaar een herinnering die me inviel naar aanleiding van je verhaal 😁

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn voor je buurvrouw dat je met haar meeging Heidi. Sympathiek!

   Verwijderen
 2. Heel logisch vdat je het product al snel niet meer ruikt. Je neus is er dan aangewend en registreert het niet meer. Dat zal bij alle geuren het geval zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. blauw water.. en het blijft blauw

  en dat is wat we gekocht hebben och

  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook al verschillende gehad en ook nooit te vrede van het gene dat ik mee heb. Vlede maand heb ik een aangekocht in de Action met Denen geur, van deze was ik echt te vrede over.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo