Leifheit - Isoleerfles - Coco - RVS - 0,5 l

leifheit isoleerfles

 In 2018 kocht ik voor mijn jongste dochter Leifheit isoleerfles van 0,5 liter. Hij kostte 14,48 inclusief de verzendkosten.

Inmiddels is het 3 jaar later, en tijd voor een review. Want na drie jaar intensief gebruik valt er wel wat te zeggen over deze Leifheit isoleerfles.

Leifheit isoleerfles Coco 0,5 liter

Ik kocht deze Leifheit isoleerfles na heel wat research. Deze klonk goed, en was bovendien niet al te duur. Het belangrijkste criterium van mijn jongste dochter was dat de thee die ze erin deed lang warm bleef.

Ze nam de Leifheit isoleerfles mee naar de universiteit Utrecht waar ze Engels studeert. Dat betekent een fietstocht van 35 minuten en en een treinreis van ruim 90 minuten aan vooraf.

Ze deed de thee 's ochtends om 6 uur in de thermosfles, en dan was de thee om 15 uur 's middags nog echt goed heet!

Geweldig dus qua warmhouden.

Verder wilde mijn dochter graag een isoleerfles met een dop die je ook als kopje kunt gebruiken. Ook daaraan voldoet deze isoleerfles.

Leifheit isoleerfles

Leifheit isoleerfles na 3 jaar


Maar na 3 jaar krijgt de thee een raar bijsmaakje. Mijn dochter proeft een soort plastic/metalen bijsmaak aan haar thee.

De verklaring is waarschijnlijk simpel: de Leifheit isoleerfles mag niet in vaatwasser. Maar mijn dochter heeft dat wel gedaan, omdat ze hem echt goed schoon wilde hebben. 

We sluiten niet uit dat dit de rare bijsmaak veroorzaakt.

Leifheit isoleerfles

Leifheit isoleerfles na 3 jaar conclusie


De Leifheit isoleerfles isoleert heel goed! Thee blijft er zeker 8 uur lang echt goed heet in. Maar na 3 jaar kreeg de fles van mijn dochter een rare bijsmaak, waardoor ze hem niet meer durft te gebruiken. Waarschijnlijk komt dit doordat hij toch in de vaatwasser is gedaan.

Het formaat is handig: mijn dochter kon hem makkelijk meenemen in haar rugzak.

Maar mijn conclusie is dat deze isoleerfles geen slechte koop is! Je drankje blijft er heerlijk warm in.

Praktische informatie over de Leifheit isoleerfles


Ik kocht deze isoleerfles bij bol.com voor 11,99. Hij kost nu 12,99....


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo