Hamburgerpers Action review

Ik kocht een hamburgerpers bij de Action.

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik een hamburgermaker van het merk Supernova kocht via internet. Het ding kostte inclusief verzendkosten 10,95. Ik heb hem maar één keer gebruikt...

Maar recent kwam ik bij de Action een hamburgermaker tegen. Hij kostte maar 0,99 cent! En ik was benieuwd hoe deze goedkope versie het zou doen in vergelijking met mijn dure hamburgermaker.

Ik gebruikte hem voor mijn hamburger uit de oven op vrijdag.

Hamburgerpers Action: Hamburger press


De hamburgermaker van de Action zit verpakt in een vrolijk gekleurd doosje.

hamburgerpers Action

Als je het doosje opent vind je twee onderdelen. Precies zoals ze staan afgebeeld op de verpakking.

De hamburgerpers van de Action zelf ziet er zo uit:

hamburgerpers Action

Hoe werkt de hamburgerpers van de Action?


Ik gebruikte 550 gram rundergehakt, 1 ei, zout en paneermeel en kneedde dit door het gehakt. Hiermee kon ik 4 hamburgers maken.

Hij is supergemakkelijk te gebruiken. Er zit niet eens een gebruiksaanwijzing bij, en dat is ook niet nodig. De werking staat namelijk ook op de zijkant van de verpakking vermeld.

 1. Je doet het gehakt in het witte gedeelte. 
  hamburgerpers action review
 2. Doe het groene deksel er op.
 3. Zet op tafel en druk de groene dop omlaag.
  hamburgerpress action
 4. Haal het witte deel er af.
 5. In het groene deksel zit nu een volmaakte hamburger!
  hamburgermaker Action
En gelukkig valt hij zo uit het groene deksel!

hamburgerpress

En dit is het einderesultaat:

hamburger pers Action

Hamburgerpers Action: conclusie


Ik ben heel blij verrast met de hamburgerpers van de Action. Ik vind dat hij hele mooie hamburgers maakt en ga hem zeker vaker gebruiken. Het voordeel van zelf hamburgers maken is dat je weet wat er allemaal in zit. En ik vind ze nog lekkerder ook.

En voor de prijs van 99 cent hoef je het niet te laten.

Alternatieven voor hamburger pers Action


Bij Xenos koop je een hamburgermaker voor 2,49


N.B. De hamburgermaker van de Action vind ik dus fijner dan de duurdere hamburgermaker van Supernova.

Lees ook mijn post over de bullet journal van de Action.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
 1. op zich een handig apparaatje ,maar toch maak ik ze maar gewoon met de hand , misschien iets meer werk en minder perfecte hamburgers, maar ik wil minder plastic gebruiken en ook minder spullen in huis dus dan past zon apparaatje niet in mijn doelstelling

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé daar ga ik binnenkort eens naar kijken hier bij de Action. Vroeger had ik een hamburgermaker van Tupperware en die gebruikte ik nauwelijks en toen weggedaan naar de kringloop.
  Momenteel eten we weer meer plantaardig en maak ik plantaardige burgers. Die vind ik wat lastiger in model te krijgen en allemaal even groot ben ik ook niet zo'n ster in ;-) Dus ik wil hem zeker gaan uitproberen. Grappig dat jij hier mee komt. De afgelopen dagen zat al in mijn hoofd dat ik zoiets weer wilde hebben maar er weinig geld aan uit wilde geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier al jaren een officiele hamburgermaker bij de slagersgroothandel in gebruik , en nog altijd tot volle tevredenheid . Roestvrijstaal dus goed schoon te maken en daarbij ook gemakkelijk schoon te maken. Maakt niet uit wat voor burgers ze komen altijd perfekt uit de hamburgermaker, groetjes Cisca Servie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo