Hema thermosbeker: beter dan de isoleerfles?

Hema thermosbeker Coffee to go van 12,50: ik testte hem. Ik kocht deze thermosbeker na de teleurstellende ervaring met de Hema isoleerfles.
Hema thermosbeker

Na de teleurstelling over de isoleerfles van de Hema die ik kocht, besloot ik op basis van onderzoek van het programma Radar een Hema thermosbeker te kopen.

Zij gaven de coffee to go fles van rvs van de Hema namelijk een 8,8. Hieronder mijn ervaringen met deze thermosbeker van de Hema.

En een antwoord op de vraag of hij inderdaad beter is dan de teleurstellende Hema isoleerfles.

Hema thermosbeker


De thermosbeker van de Hema die kocht is op de website van de Hema te vinden onder de naam coffee to go fles - rvs - 250 ml - roze. Je vindt daar de volgende productinformatie:


  • Isolerende fles
  • Drinkopening die je met een knop kunt openen en sluiten.
  • Inhoud van 250 ml
  • Samenstelling roestvrijstaal 
  • Afsluiting met draaidop
  • Niet vaatwasserbestendig
  • Lekvrij
  • Hoogte 16.5 diameter cm: 7
Hema thermosbeker


Mijn ervaringen met de Hema thermosbeker


Ik vind deze thermosbeker leuk om te zien. De knop waarmee je de draaidop kunt openen om te drinken werkt prima. Ook lekt de thermosbeker inderdaad niet.

Maar er is toch één punt waarin hij tekort schiet en dat is mijn koffie warm houden...

Hij houdt de koffie onvoldoende lang warm 


En dat vind ik toch wel één van de belangrijkste dingen die ik wil van een thermosbeker. Ter informatie: ik zet de koffie rond 9.15. Ondertussen doe ik gloeiend heet water in de thermosbeker van de Hema zodat die van binnen goed warm is.

Rond 9.30 giet ik de koffie in de thermosbeker, en ga op stap. Rond 10.15 drink er koffie uit. En daar gaat het dus mis. Op dat moment is de koffie op zich nog wel aardig warm, maar rond een uur of 11 vond ik hem al lauw.

De Hema thermosbeker geeft de koffie een rare bijsmaak...


Bovendien, en dat vind ik ook echt een minpunt smaakt de koffie een beetje raar. Ik heb het idee dat de Hema thermosbeker hem een raar smaakje geeft.

De coffee to go fles versus de Hema isoleerfles


Hoe verhoudt de coffee to go fles zich ten opzichte van die andere teleurstelling, de Hema isoleerfles? Laat ik het zo zeggen, ik vind de coffee to go fles fijner. Ik heb bovendien het idee dat hij de koffie warmer houdt dan de Hema isoleerfles.

De Hema isoleerfles heeft als voordeel dat je de dop als kopje kunt gebruiken, maar omdat je uit de thermosbeker van de Hema heel makkelijk kunt drinken, maakt dat eigenlijk niet zoveel uit.

Mijn conclusie over de Hema thermosbeker


Ik kan ook deze thermosbeker van de Hema niet aanraden helaas. De koffie blijft er simpelweg niet lang genoeg warm in, en hij heeft een bijsmaak.

Heb je een klein budget, dan is deze thermosbeker wellicht wel beter dan niets.

Praktische informatie


Hij is te koop voor 12,50 bij een Hema filiaal of op de Hema website. Ik heb hem gezien in de kleuren roze en gewoon rvs.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met het formulier hierboven. Doet het formulier moeilijk? Gebruik dan het formulier hieronder!

© all rights reserved
made with by templateszoo